Eén centraal aanspreekpunt voor al je IT-behoeften in de horeca. Van POS tot Wifi, van online bestellen tot KDS, wij bieden de oplossingen die je nodig hebt.

Wij bieden een uitgebreid scala aan diensten, waaronder Point of Sale (POS) systemen, LAN netwerken en wifi-oplossingen, keukenprinters, Kitchen Display System (KDS) schermen, videocamera's, VoIP-telefonie en online bestelsystemen.

Boek vrijblijvend een kennismakingsafspraak:

Afspraak Boeken

Full Stack IT Diensten voor de Horeca

Bij Etine Services streven we ernaar om uw horecabedrijf volledig te ondersteunen met onze "full stack" aan IT diensten. Of u nu een klein café, een druk restaurant of een uitgebreid hotel runt, wij hebben de oplossingen die uw bedrijf nodig heeft om efficiënt te opereren en uw klanten tevreden te stellen.

Onze Diensten

  • Point of Sale (POS) systemen: Wij bieden geavanceerde POS oplossingen die perfect zijn afgestemd op uw horecabedrijf, waardoor u transacties snel en nauwkeurig kunt verwerken.
  • LAN netwerken en wifi: Betrouwbare en veilige netwerkoplossingen om ervoor te zorgen dat uw bedrijf altijd verbonden blijft.
  • Keukenprinters en KDS schermen: Optimaliseer uw keukenprocessen met onze geavanceerde print- en displayoplossingen.
  • Videocamera's: Houd toezicht op uw bedrijf en zorg voor de veiligheid van uw personeel en gasten met onze hoogwaardige videobewakingssystemen.
  • VoIP-telefonie: Efficiënte communicatie is essentieel in de horeca, en onze VoIP-telefonieoplossingen bieden de betrouwbaarheid en functionaliteit die uw bedrijf nodig heeft.
  • Online bestelsystemen: Maak het voor uw klanten gemakkelijker om bij u te bestellen met onze geavanceerde online bestelplatforms.

Waarom Etine Services?

Met Etine Services krijgt u niet alleen hoogwaardige IT-oplossingen, maar ook een toegewijd team van experts dat u ondersteunt bij elke stap van het proces. Wij begrijpen de unieke uitdagingen waarmee horecabedrijven worden geconfronteerd, en we zijn vastbesloten om u te helpen succesvol te zijn.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe Etine Services uw horecabedrijf kan transformeren met onze uitgebreide IT-diensten.

Etine

Bezig met een interessant project? Bel of mail, we denken graag mee. Blijf op de hoogte van de laatste updates van Etine, schrijf je in op onze nieuwsbrief of volg ons op social media.