Microsoft Teams en 3CX

Bellen vanuit Microsoft 365 Teams is mogelijk maar kent zijn beperkingen. Als je meer noten op je zang hebt dan kun je de mogelijkheden uitbreiden door Teams te combineren met een gespecialiseerde telefonie oplossing. 

3CX is een geavanceerde communicatiesysteem voor professioneel gebruik.

  • Ontwikkeld voor flexwerken
  • Compatibel met Microsoft 365 Teams
  • Eenvoudig te installeren en te beheren.
  • Veilig, betrouwbaar, flexibel.

 

3CX biedt veel extra mogelijkheden die niet standaard te vinden zijn in Microsoft 365? Etine Koppelt 3CX met Microsoft 365 voor het kantoor anywhere.

Dankzij naadloze synchronisatie met Microsoft 365 kunnen gebruikers eenvoudig werken met beide apps, contactpersonen beheren en taken stroomlijnen om de efficiëntie te verhogen en klanten tevreden te houden.

De eenvoudige integratie is een verademing voor beheerders. Extensies kunnen automatisch worden gecreëerd, waardoor de productiviteit toeneemt en tijdrovende taken eenvoudiger worden. U kunt zelfs rechtstreeks vanuit de Microsoft 365-interface bellen dankzij de 3CX-browserextensie en Click2Call-functionaliteit. Tevreden beheerders, tevreden medewerkers, tevreden klanten!

Ready to dive in? Probeer Gratis

Benieuwd hoe het werkt? We bieden je de mogelijkheid om 3CX gratis te ervaren. Bel of App 085 8770752

Etine

Dank voor de interesse in Etine. Met onderstaande informatie kunt u contact met ons opnemen. Blijf op de hoogte van de laatste updates van Etine, schrijf je in op onze nieuwsbrief of volg ons op social media.

Bos en Vaartstraat 13, Haarlem

Contact

Neem gerust contact op met het contactformulier.