Apple voor Bedrijven

Maak je zakelijk gebruik van Apple? Ben je opzoek naar een Apple expert die alles voor je kan regelen. We bieden bekwaam advies en ondersteuning

Apple Advies, Verkoop en Ondersteuning

Advies en Ondersteuning voor Apple Pro's

Maak je zakelijk gebruik van Apple? Ben je opzoek naar een Apple expert die alles voor je kan regelen. Zodra je een Apple aanschaft hebben wij het al onder controle!

 • Addigy Apple Device Management

  Met Addigy beheer al je Apple apparaten vanuit de cloud. Of het gaat systeem instellingen of updates bijna elk aspect kan automatisch worden beheerd.

 • Ondersteuning

  We vinden het leuk om problemen op te lossen, op afstand via schermdeling of op locatie. Onze hulp is snel, persoonlijk en laagdrempilig

 • Advies

  Apple gebruiken in een zakelijke context, wij delen graag onze kennis en ervaring om tot de beste oplossing te komen.

 • Leven lang leren

  Ontwikkelingen volgen elkaar snel op, stilzitten is achteruit gaan! We delen onze kennis graag tijdens een van onze vele online webinars

Support team
Apple Business Experts

Zien is geloven

Wij laten graag de kracht en voordelen van Addigy Apple Device Management Addigy zien.

 

Maak je zakelijk gebruik van Apple? Ben je opzoek naar een Apple expert die alles voor je kan regelen. Zodra je een Apple aanschaft hebben wij het al onder controle!

Apple biedt een superhandige en overzichtelijke beheeromgeving voor zakelijke Apple gebruikers. Maak je gebruik van Mac-computers, iPhone en iPad's met Apple Business Manager (ABM)?  

Apple biedt een beheeromgeving waar centraal alle apparaatinstellingen en aankopen uit app store, boeken, accounts, apps en tools, kunnen worden geconfigureerd en georganiseerd.

Speciaal voor bedrijven die zakelijk gebruik maken van Apple biedt Etine een oplossing voor iedere schaal.

ABM BM is een gecentraliseerd platform dat IT teams helpt om Apple systemen en apparaten te managen. Via ABM kan content, apps en boeken aangeschaft en verspreid worden onder de aangesloten apparaten. 

Apple ID's kunnen centraal in ABM worden aangemaakt. Met de koppeling het gefedereerde Identiteitsmanagement systeem van Micorsoft Active Directory krijgen nieuwe gebruikers automatisch een Apple ID dat gekoppeld is aan het e-mail adres van het bedrijf.

Het biedt tevens de mogelijkheid om systemen op afstand te beheren en updates te installeren. Zo kan met behulp van ABM gekeken worden of het gebruik van de systemen voldoet aan de eigen gebruikseisen. Bij verlies of diefstal is het mogelijk een apparaat geheel of gedeeltelijk te blokkeren of te wissen.

Apple wil het voor organisaties net zo eenvoudig maken om een vloot van systemen klaar te maken voor gebruik en beheersbaar houden. 

In combinatie met Addigy is het mogelijk om nagenoeg volledig op afstand beheer en onderhoud van grote aantallen systemen uit te voeren.

Etine

Dank voor de interesse in Etine. Met onderstaande informatie kunt u contact met ons opnemen. Blijf op de hoogte van de laatste updates van Etine, schrijf je in op onze nieuwsbrief of volg ons op social media.

Bos en Vaartstraat 13, Haarlem

Contact

Neem gerust contact op met het contactformulier.